Gyártás

Az ötlettől a megvalósulásig

 

Ügyfeleink számára egyedi megoldásokat kínálunk, melyet igényeiknek megfelelően készítünk el.

Első lépésként segítünk az érdeklődőknek meghatározni, pontosan mire is van szükségük. A felhasználás módja, a nézőszám, a látótávolságok és szögek, a helyszín adottságai függvényében összeállítjuk a leginkább megfelelő technikai paraméterekkel bíró berendezés(ek) konfigurációját.

Ha az érdeklődő számára elfogadható az ajánlat, a szerződést követően elindul a tervezés, mely során kidolgozzuk a technikai részleteket, meghatározzuk, hogy fognak a konfiguráció egyes elemei kapcsolódni egymáshoz, milyen speciális megoldásokra van szükség az elhelyezés és a későbbi üzemeltetés során.

Cégünk tervei alapján a szintén ISO minőségbiztosítással rendelkező alvállalkozóink legyártják a berendezés részegységeit. Az alkatrészeket az iparág piacvezető, legjobb minőséget nyújtó gyártóitól szerezzük be (Nichia, Philips, Texas Instruments), a teljes gyártási folyamat során szigorúan ellenőrizzük a munkafázisokat és azok végtermékének minőségét.

Az elkészült berendezést telephelyünkön szakembereink összeszerelik, majd egy napokig tartó, alapos tesztelési fázis után ismét részeire bontják és előkészítik a helyszínre szállításra.

Szakembereink a berendezést a helyszínen ismét összeállítják, elvégzik a végső beállításokat, majd rövid tesztüzem után átadják a kijelzőt a megrendelőnek.

Az installálással párhuzamosan megtörténik a kezelőszemélyzet betanítása is. A kezelők megtanulják a berendezés üzemeltetésével, karbantartásával kapcsolatos teendőket csakúgy, mint az ehhez szükséges számítógépes rendszer szakszerű kezelését.