Minőségpolitika

A MEGALUX Kft. vezetősége tudatában van annak, hogy a fejlődés alapja a fénytájékoztató eszközök szakterületén a piaci igényeket mindenkor kielégítő és elvárt minőségű szolgáltatás és termékek. Ezen szemléletet a vezetőség az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer működtetésével is biztosítja, amely hosszú távon elősegíti a szolgáltatások elvárt minőségének egyenletességét, hozzájárulva a vevői megelégedettségi szintjének emeléséhez.

A MEGALUX Kft. vezetősége elkötelezett a szolgáltatásainak minőségét befolyásoló tényezők javítása, folyamatos fejlesztése iránt, melyet meghatározott célok és eszközök segítségével biztosít.

A MEGALUX Kft. fő célkitűzései:

  • a vevői igények felmérése és ismerete alapján korszerű, innovatív, versenyképes szolgáltatások, fénytájékotztató megoldások,
  • a vevőkör mindenkori kielégítése, megfelelés az elvárásoknak,
  • folyamatos fejlesztéssel, valamint az elvárt határidő mindenkori tartásával a versenyképesség biztosítása,
  • felügyelt külső szolgáltatói körrel, valamint a munkatársak magas szintű képesítésével, többéves tapasztalatával biztosítani a szolgáltatások, fénytájékoztató eszközök elvárt, illetve azt túlszárnyaló minőségi színvonalát.

A fő célkitűzések megvalósításához a MEGALUX Kft. eszközei:

  • a vevői igények pontos ismerete, piackutatás és marketingmunka,
  • a piaci igények alapján a szolgáltatási kultúra, valamint a fénytechnikai eszközök fejlesztése,
  • a kereskedelmi, a műszaki és logisztikai folyamatok hatékony működtetése,
  • a minőségirányítás folyamatos fejlesztése, szabályozott rendszerbe szervezése, a hatékony minőségirányítás optimális költségráfordítás melletti elérése, amelynek alapja a megbízható külső szolgáltatói kör, képzett munkatársak és a megbízható, tartosan jó minőségű fénytechnikai eszközökkel való ellátás.

A MEGALUX Kft. célja, hogy bevezetett és működtetett minőségirányítási rendszere mindenkor megfeleljen az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványban rögzített követelményeknek, valamint a minőségpolitikában megfogalmazott céljait megvalósítsa.

Budapest, 2018. április 20.